Toimitusehdot

Toimituskulut 5,90 koko lähetykselle.

Asiakas saa valita itse toimitustavan annetuista vaihtoehdoista mm. Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Osa tuotteista vain noutamalla. Noutotuotteet noudettava 30 päivän sisällä maksusta(1.).

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttujansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä (kuluttajansuojalaki 6:14). Peruutuksesta on ilmoitettava aina etukäteen sähköpostitse maurinmakasiini@gmail.com tai kirjeitse.

Huom! Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruuttaminen. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan toimituksen, palautuksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.

Palautus

Jos vain palautat virheettömiä tuotteita, tulee sinun tehdä se omin kustannuksin. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja/tai samassa kunnossa kuin ostettaessa. Kun palautettava tuote/tuotteet on vastaanotettu, maksu palautetaan ja se kohdistuu aina samalle maksutavalle, jolla maksu oli tehty. Esim. luottokorttimaksut palautetaan aina samalle luottokortille. Palautuslähetys on asiakkaan vastuulla ja maksun palautus voidaan tehdä vain tuotteista jotka on onnistuneesti palautettu meille. Varmista, että saat palautuksesta kuitin/lähetystunnuksen.

Virheellinen/vahingoittunut toimitus/tuote

Jos lähetyksessä tullut tuote on eri kuin olet tilannut tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, ilmoitathan siitä välittömästi meille sähköpostitse maurinmakasiini@gmail.com. Jos tilauksessa on vääriä tai viallisia tuotteita tai tuotteita puuttuu kokonaan, lähetämme korvaavat tuotteet ilman lisäkuluja sinulle.

1. 30 päivän jälkeen vähennämme tavaran arvosta 1 euro/päivä. Sitten kun tavaran arvo on 0 euroa, katsomme tavaran siirtyneen takaisin omistukseemme. Esimerkki: Asiakas ostaa lipaston 30.10.2020. Ei nouda 30 päivän sisällä. 1.12.2020 lähtee laskuri laskemaan päiviä (1 euro/pvä) ja kun ollaan saavutettu tavaran ostohinta, niin myymme lipaston uudelleen. Eli tässä tapauksessa lipastolla kuitataan säilytyksestä aiheutunut tilanpuute ja se myydään uudestaan. Asiakkaalle ei palauteta rahoja vaan ne kuitataan säilytysvuokrana. Palautamme osan rahoista, jos tavarassa vielä säilytysarvoa jäljellä. Toivomme pikaista noutoa, koska ylimääräistä säilytystilaa ei ole. Maksamalla tuotteen, hyväksyy nämä ehdot.